tirsdag den 20. marts 2007

Der er kommet svar!

Erhvervs- og Selskabsstyrelsen er kommet med deres udtalelse, du kan læse den her:

http://www.boliga.dk/files/eogs.pdf

Hvis du vil kommentere på denne nyhed opfordrer vi til at gøre det i tråden på vores nye debat. Vi regner nemlig med at udfase denne blog snart og istedet poste nyheder på debatten, og har derfor slået moderation af kommentarer på her.

søndag den 18. marts 2007

Boliga.dk er live igen!

Vi er langt om længe klar med en helt ny søgemaskine, som kan hente data fra mange flere forskellige kilder end før, heriblandt mæglerne selv. På denne måde skulle vi gerne snart være uafhængige af enkelte kilders luner. Denne søgemaskine er dog stadig i beta, så der kan forekomme uregelmæssigheder her det første stykke tid indtil alt er på plads, men resultaterne ser lovende ud.

Vi har benyttet lejligheden til at undersøge hvordan det egentlig gik med de 52000 boliger vi havde i databasen da vi blev lukket ned den 10 februar.

Selvom vi havde på fornemmelsen der havde været en del fald, jævnfør diverse artikler i pressen var realiteterne alligevel overraskende.

Vi har i perioden 10.februar til 18.marts registreret fald i udbudspriserne for ialt 750mio kr. Det drejer som om 5437 individuelle prisfald.

I samme periode har der været 494 prisstigninger for ialt 60mio kr.

Men nok om boligpriserne, vi vil gerne lige kort fortælle hvad vi iøvrigt har lavet mens vi var nede:

Nye features:
  • Nyt forside design
  • Søgning via google maps (beta - virker bedst i firefox pt)
  • Ny boligdebat (på http://www.boligdebatten.dk/)
  • Vi har her i går sat kliktæller på, så man nu kan se hvor mange glade boligsøgere vi har sendt videre til den enkelte ejendomsmæglers annonce
  • Tilmelding til nyhedsbrev(vi regner ikke med at sende noget ud før engang om 14 dage, men tilmeld dig nu, så får du at vide når der kommer nyt)
  • Plus en masse smårettelser hist og her
Med venlig hilsen
boliga.dk

torsdag den 8. marts 2007

Intet nyt fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen

Desværre arbejder E og S stadig på deres afgørelse, så det kommer ikke noget svar før i næste uge. Vi havde ellers fået oplyst at der ville komme et svar idag.

Fat mod ! vi er snart tilbage med nye ting!

onsdag den 7. marts 2007

Vi lever skam endnu.

Selv om nogen medier har skrevet at vi er lukket, så passer det ikke helt. Som sagt og skrevet venter vi jo på en udtalelse fra Selskabs og erhvervstyrelsen.

Denne skulle gerne komme i denne uge, og før vi har set den kan vi ikke løfte sløret for hvad vi har tænkt os at gøre.

Vi har dog ikke slappet af i den tid hvor vi har været nægtet adgang til boligsiden, der er nye features som helt sikkert vil gøre hele boligmarkedet endnu mere gennemsigtigt.

Mvh
Boliga.dk