torsdag den 8. marts 2007

Intet nyt fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen

Desværre arbejder E og S stadig på deres afgørelse, så det kommer ikke noget svar før i næste uge. Vi havde ellers fået oplyst at der ville komme et svar idag.

Fat mod ! vi er snart tilbage med nye ting!

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det lyder godt & lovende.. :-)

Mads Gorm Larsen sagde ...

Kan i ikke bare fjerne de oplysninger omkring prisstigninger og fald, og så tilbyde f.eks. google earth løsningen. Er der andre som har lavet en google earth løsning ud fra boligsiden?

Anonym sagde ...

Ærlig talt MGL: Det er jo netop prisbevægelserne det handler om !!!!!! Det er der værdien for forbrugerne ligger.
mvh VJ

Peter sagde ...

Det virker dejligt optimistisk at forlade sig paa E&S; DE er jo aabenlyst ikke de hurtigste dyr i skoven, men E&S er en offfentlig og politisk betinget organisation. Saa det maa vel betvivles om de er istand til eller onsker at lobe hurtigt. I har vist i kan levere, men der er vist gaaet lidt meget rollespil ude i skoven i den... Kan i ikke selv finde en teknisk losning?

Det er da iovrigt humor at fonden realdania (hvor var det lige deres formue kom fra) har tilbudt at bygge noget stort i Kobenhavn; lidt ligesom operaen. Desvaerre kan brandbeskattede boligejere ikke gore det samme; det er ikke rigitgt muligt at svare...jamen hvordan tror i ellers vi fik raad til de store fine byggerier (vi betaler da ikke skat - vi kan undgaa den saa det gor vi). Elsker man ikke bare at bo i Danmark?! Det er da genialt: ingen skat, men al aeren, hosebaand og mere til!

Anonym sagde ...

Jeres side, er heller ikke gennemført nok - så ser den død i fremtiden...

Anonym sagde ...

Genial anvendelse af google earth! Fritekstsøgningen, prisfald er jo også features som jeg virkelig savner hos den forældede boligside. Jeg glæder mig til at I kommer tilbage i kampen!
Hilsen

Mads Gorm Larsen sagde ...

Tak for tips om de to andre sites, såvidt jeg kan se er 105105.dk opdateret. Er det nogen som har en ide om hvor de henter deres data fra?

Hvad er E&S? Som bliver nævnt her i tråden.

Mvh
Mads
www.winches.dk

Anonym sagde ...

Erhvervs og Selskabstyrelsen - Bent Betjents udkigspost.