lørdag den 24. februar 2007

1 million sidevisninger!

Her halvanden måned efter lancering rundede vi så sidevisning nr 1.000.000, selvfølgelig godt hjulpet af den megen presseomtale der har været.

Selv her 14 dage efter boligsiden.dk blokerede for vores dataadgang, kan vi se at vi stadig har brugere der søger flittigt i det ”gamle” datasæt fra 9.februar. Alene sidste uge var der 300.000 sidevisninger, hvor brugeren i gennemsnit har set 17 sider pr besøg. Det synes vi fortæller en del om at der fra forbrugerside er efterspørgsel efter nye og anderledes/effektive måder at søge bolig på.

Af andre nyheder kan vi nævne at Dansk Ejendomsmægler forening har afleveret deres redegørelse for deres blokering af os til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

Vi blev så i forgårs bedt om vores bemærkninger til denne. Svaret skal være Erhvervs- og Selskabsstyrelsen i hænde senest 27.februar 2007, så nu ved vi godt hvad vi skal bruge vores weekend på :)

Vi vil i denne forbindelse gerne takke for de mange indsigtsfulde kommentarer folk har skrevet her på vores blog. Der er nogen gode pointer som vi kan bruge i vores svar.

1 kommentar:

Peter sagde ...

Interessant vinkel som bliver anlagt omkring DE's medlemmers 'interesser'. Det maa vaere i DE medlemmers interesse at den nuvaerende markedskorrektion, dvs. fald i boligpriserne, sker hurtigst muligt. Dermed kan der komme gang i salget igen og maeglerne kan minimere afskedigelser og fallit - selvom det er aabenlyst at et vist frafald ikke kan undgaaes. Sammenlign med aktiermarkedet hvor en korretion er instantan og effektiv for baade udbyder og aftager. Det kan den ikke vaere for boligmarkedet, men en portal som boliga kan hjaelpe paa situationen. Derfor vil det vaere meget problematisk hvis E&S ikke tager hojde for at boligmarkedet ikke er effektivt ud fra den maade DE viser prisinformation. Det er i kobers og saelgers (og samfundets) interesse at markedet er gennemsigtigt. Det er ikke et problem for en god maegler. Eller maaske er de ikke de hurtigste dyr i skoven?