tirsdag den 27. februar 2007

Forbrugerrådet udtaler sig

Forbrugerrådet har idag sendt deres høringssvar til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen. De skriver blandt andet:

"Forbrugerrådet finder – ligesom vi har udtalt til pressen – at Boliga.dk på en klar og let tilgængelig facon formidler informationer, der har stor relevans og nytte for forbrugerne. Boliga.dk’s formidling af informationer fra Boligsiden.dk ser Forbrugerrådet som et positivt bidrag til at skabe mere gennemsigtighed i markedet for forbrugeren.

I øvrigt skal Forbrugerrådet udtale, at vi stort set ligger på linje med det, som anføres af Boliga.dk i deres skrivelse."


Vi takker for opbakningen, og er glade for at nogen kan se nytten i det vi har gået og lavet. Vi håber selvfølgelig at Erhvervs- og Selskabsstyrelsen når til samme konklusion når de har overvejet sagen.

Du kan læse Forbrugerrådet's svar i sin helhed her

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Man må undrer sig over, at Realkreditnettet ikke har samme problemer som Boliga.dk, når det tilsyneladende er så stor en succes med en lignende løsning, som tilbydes mæglere og advokater mod betaling. DE burde da tage mod Boliga´s initiativ med kyshånd når de får noget forærende.
Se dette produktblad fra realkreditnettet med en lignende løsning.
http://www.realkreditnettet.dk/data/661830/Produktblad_ejendomsdata_Maegler.pdf

Ejendomsmaileren sagde ...

Uha, der ville bestemt være penge i et alternativ til Realkreditnettets dyre statistikker. Du skal bare lige have snablen ned i OIS efter salgspriser også, så er vi ved at være der...

Anonym sagde ...

Hej ejendomsmaileren.
Med hensyn til OIS har du ret, men det vil ikke koste mere end 20.000 kr. om året så har Boliga et lignende produkt.

Anonym sagde ...

http://tools.rosinstrument.com/proxy/howto.htm

advertigo.com sagde ...

DE, brug dog kræfterne rigtigt. Hvis man er nogenlunde med på hvad der rør sig på nettet og hvad fremtiden vil bringe, så er det soleklart at boligsiden.dk trænger til en grundig overhaling - har den set sådan ud siden 1998? Jeg fatter ikke at den stadig er så populær i DK.
Noget a la http://trulia.com og http://nestoria.co.uk ville være dejligt forfriskende!

Anonym sagde ...

ok