mandag den 12. februar 2007

Medie dækning

Så blev det mandag, og det er ikke en helt normal mandag her kan man roligt sige.
Næsten samtlige medier har nu fået vores historie lagt online.

Børsen http://borsen.dk/bolig/nyhed/103786/
Epn.dk http://epn.dk/privatokonomi/din_bolig/article20500.ece
Business.dk http://www.business.dk/dinepenge/artikel:aid=2027008
Urban http://www.urban.dk/apps/pbcs.dll/misc?URL=/templates/forside.pbs&category=URBAN&Profile=1001
Ingeniøren http://ing.dk/article/20070211/WEBLOG08/70211001
Politiken http://politiken.dk/erhverv/article243889.ece

På forsiden af den trykte avis Urban og på side 16 er der også en artikel.

Netposten http://www.netposten.dk/?pageid=5&ArticleID=995971Klokken 12 idag på p1 kan du også høre et indslag i nyhederne. http://www.dr.dk

På urbans hjemmeside har det lavet et spørgeskema og det er ret utroligt at ikke mindre end 87% af folk tror at boligsiden.dk har lukket os pga vi viser de negative tal.

Vi håber vores lille server kan klare presset idag.

14 kommentarer:

Anonym sagde ...

Urban linket fejler?

Anonym sagde ...

Faldt over følgende

http://147.29.40.90/DELFIN/HTML/A2006/0107329.htm

Paragraf 5a er den centrale, og grunden til at boligsiden blev oprettet i sin tid.

Stk. 2 er meget interessant - alt efter hvor "oprette forbindelse" og "offentlige" skal fortolkes.

Måske skal I have en føler ud til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen?

Anonym sagde ...

Jeg synes jeres hjemmeside giver et meget bedre overblik over markedet....Håber i får det til at kører fremover da det KLART er denne at foretrække når der skal handles boliger (genialt med at bruge google earth)! Krydser fingre for jeres kamp imod boligsiden.dk...flemming

Anonym sagde ...

Kære BOLIGA.dk

Det er da klart at 3 fritidsprogrammører som jer, ikke uden videre, får lov til at vise det korrekte billede af boligmarkedet. Den Etablerede del af mæglerbranchen har jo i flere måneder benægtet at markedet er negativt og har stort set alle tilkendegivet et positivt syn på fremtiden. Hvis det kommer frem at markedet virkeligt er faldende, får mæglerne naturligvis et troværdighedsproblem overfor både køber og sælger. Problemet overfor køber er, at de har købt på toppen og i mange tilfælde er blevet fortalt at markedet vil forblive positivt. Problemet overfor sælger er, at mæglerne har vurderet deres huse meget højt for at ”få” handlen. Hvis i bliver ved med at dokumentere at prserne falder, skal de erkende overfor sælger, at priserne skal ned for at få gang i bolighandlen….

Anonym sagde ...

Lav en Boliga.com med hovedsæde på malta...

Anonym sagde ...

Kan I prøve at kontakte ejendomsmæglere direkte og høre om de vil på siden? Jeg kunne forestille mig at de mindre ejendomsmæglere ville være interesserede i gratis reklame. Det er naturligvis noget mere besværligt at screenscrape hver ejendomsmægler direkte, i forhold til bare at kunne tage boligsiden.dk.

Anonym sagde ...

well I hope some solution is found to restore the feed. OTOH I am grateful for the coverage, as it led me to your site. very nicely done. Some feedback-- the site interface is clean and the search performance is nothing short of amazing. However when paging through search results, why not allow to page to the end, instead of just "Next"? Best of luck.

Tommy Johannessen sagde ...

Boligsiden har ændret sin søgefunktion efter at amterne blev nedlagt og opdeler nu på de nye regioner. derfor er søgefunktionen ændret. Men i stedet for at skrive at man søger på nogen amter der er nedlagt, har de valgt at skrive at man er blokeret. Sikkert i håb om at skræmme nogen, og det er så i høj grad lykkedes med jer. I skal såmænd bare rette jeres søgefunktion, så virker det hele igen.

Anonym sagde ...

Tillykke med en meget fin side.
Der er ikke noget, at sige til, at DE ikke ønsker jer eller for den sags skyld nogen overhovedet som kan "true" deres guldkalv bare marginalt.
Man kan så spørge sig selv og andre om, hvor Forbrugerrådet egentlig står i denne og ligende sager, hvor det drejer sig om, at gøre ejendomsmarkedet gennemsigtigt, enklere og lettere tilgængeligt for de som selv vil og kan.
Jeg tror desværre forbrugerrådet skuffer sine forbrugere igen.

Anonym sagde ...

Jeg vil tro at boligsiden.dk blokerer jer på jeres IP adresse? (En formodning)

Hvis I nu ikke crawlede de fornødne data fra en server med fast ip, men istedet fra en privat konto, hvor ip-adressen varierer for hver gang man logger på, vil de være nødt til at blokere for hele den udbyder, og dermed en masse potentielle kunder/brugere.

Dertil kan I overveje at få jeres crawler til at emulere forskellige browsere fra gang til gang...

Jeg er spændt på hvad der sker med andre sider der også crawler boligsiden.dk, for dem mener jeg der er mindst et par stykker af.

Anonym sagde ...

Kopi af en kommetar på http://ing.dk/article/20070211/WEBLOG08/70211001 : 'Jeg overvejde faktisk at lave et lignende site foer jeg saa paragraf 71 i ophavsretsloven: http://147.29.40.91/_GETDOCI_/ACCN/A20060076329-REGL

"Den, som fremstiller et katalog, en tabel, en database eller lignende, hvori et større antal oplysninger er sammenstillet, eller som er resultatet af en væsentlig investering, har eneret til at råde over det pågældende arbejde som helhed eller en væsentlig del deraf ved at fremstille eksemplarer af det og ved at gøre det tilgængeligt for almenheden."Saa det ser ud til at boliga har brudt ophavsretsloven ved at kopiere deres katalog/database.'

Anonym sagde ...

Nedenstående indlæg burde sendes ud til alle landets aviser - beskriver LIGE PRÆCIS hvorfor I er blevet "nægtet adgang":

Det er da klart at 3 fritidsprogrammører som jer, ikke uden videre, får lov til at vise det korrekte billede af boligmarkedet. Den Etablerede del af mæglerbranchen har jo i flere måneder benægtet at markedet er negativt og har stort set alle tilkendegivet et positivt syn på fremtiden. Hvis det kommer frem at markedet virkeligt er faldende, får mæglerne naturligvis et troværdighedsproblem overfor både køber og sælger. Problemet overfor køber er, at de har købt på toppen og i mange tilfælde er blevet fortalt at markedet vil forblive positivt. Problemet overfor sælger er, at mæglerne har vurderet deres huse meget højt for at ”få” handlen. Hvis i bliver ved med at dokumentere at prserne falder, skal de erkende overfor sælger, at priserne skal ned for at få gang i bolighandlen

Anonym sagde ...

Er ikke dette bare Home-Ofir igen?

Anonym sagde ...

Jeg troede, at alt offentlig tilgængelig information på nettet er fuldt lovligt at besidde, såfremt der er tydelig kildeangivelse.

Tager jeg fejl ?