tirsdag den 13. februar 2007

Update og lidt mere medie dækning.

Vi har her på boliga sendt en mail til DE og spurg om vi kan lave et samarbejde, da vi har fået så mange positive mails fra vores brugere, dem er vi utroligt glade for, det varmer at modtage disse.

Nu venter vi bare på et svar fra DE, lad os håbe at det bliver et positivt et af slagsen, det ville være klart at fortrække.

Boliga i medierne i dag.
Politiken: Helside i den trykte udgave.
Avisen.dk:http://avisen.dk/ejere-boligside-fortsaetter-kampen-120207.aspx

Endnu en gang tusinde tak for alle jeres mails, vi er alle utroligt stolte over at have lavet noget som i synes om.

9 kommentarer:

Torben Andersen sagde ...

Har netop sendt nedenstående til jeres kontakt-email:

"Hej

Vi har ikke kunnet undgå at bemærke dagens mange historier om jeres indeksering af boligsiden.dk.

Vi er bestemt ikke enige i DE's håndtering af denne sag, og såfremt I måtte være interesserede heri, stiller vi gerne vores data direkte til rådighed via f.eks. et XML feed.

Såfremt det måtte have jeres interesse, så hører vi gerne fra jer.

Med venlig hilsen

Torben Andersen
partner, cand. merc. & ejendomsmægler

RobinHus
Toldbodgade 57, 2
1253 København K
www.RobinHus.dk"

Leif sagde ...

Jeg håber ikke I giver op. Fra nu af leder jeg kun i boliga.dk efter bolig.

Anonym sagde ...

Det er desværre så dansk som det kan blive...

Anonym sagde ...

Jeg synes i skal gøre kort proces og tage imod tilbudet fra Robinhus. Det giver måske dem lidt gratis reklame men det er også fortjent når de bakker op om et projekt der måske ikke i alle tilfælde falder til deres egen fordel...

Kim sagde ...

Hej Boliga

Jeg håber I klør på med jeres fantastiske initiativ.

En af forudsætningerne for fri konkurrence er, at alle parter har samme information om markedet. Det kunne virke som om at DE ikke ønsker at der skal gøre sig gældende.

Hvis ikke DE begynder at se fornuften i at spille deres data til rådighed, kender jeg et par datamatikere, der gerne løser den tekniske side af sagen.

Som sagt, klør på!

Anonym sagde ...

Tag i mod tilbuddet fra RobinHus, de har lige som jer været forgangsmænd i boligmarkedet og set det fra en alternativ vinkel, vis f.eks. deres boliger med et RobinHus logo på GoogleEarth. I får data, de får lidt ekstra reklame og de andre bliver endnu mere misundelige.
...om 6 md. kan i så tillade jer at opkræve 1 kr. (adm. gebyr) pr. bolig vis fra DE medlemmerne :-)

/en ven

Anonym sagde ...

Jeg er selvstændig ejendomsmægler og står uden for kæderne. Jeg er indtil videre medlem af DE men støtter IKKE deres holdning i denne sag.

Man skulle tro DE levede i en tid før computeren og informations-teknologien. Hvem har nogen sinde vundet på at ville kontrollere information?

Endnu et godt eksempel på, at DE er i kædernes vold og magt. Kædernes forældede forretnings-modeller vil komme til kort, når befolkningen opdager at der findes reelle alternativer.
Hvis DE gik foran og viste vejen, ville de straks lancere Boligsiden.dk som både et informationssite og et værktøj hvor data bearbejdes, til glæde for mæglerne og sælgere og købere.

Men nej. Der sidder givet vis nogle kæder der overvejer, at lave tilsvarende løsninger og så skal DE dy sig for, at lancerer noget som hele branchen kunne have glæde af før end dem.

DE er så meget ude af trit med markedet. Vores troværdighed lider endnu et knæk, på grund af endnu en fejlhåndtering af sager(Nørrisgaard sagen) der er guf i pressen. Hvorfor bliver man ved med at påstå, at markedet ikke er i krise. Det står jo i direkte modstrid med det køberne oplever? Endnu et eksempel på, at DE forsøger at styre information og det er dømt til at mislykkedes.

Ring dog til Lotte Hansen, Henrik Qvortrup eller andre og tag et kursus i spin. Det er på høje tid.

Jeg har længe overvejet at udmelde mig af DE. Denne sag var dråben for jeg kan ikke længere se mig som medlem af en bagstræberisk og formynderisk forening.

Anonym sagde ...

Hatten af for de ejendomsmæglere der tør gå imod DE...

Anonym sagde ...

DE HAR VIST SIT SANDE ANSIGT! JEG HÅBER AT DENNE SAG VIL KOMME SÆLGERE OG KØBERE TIL GODE. HOLD UD! I MÅ IKKE GIVE OP!